Uniturile dentare

Clinica Aesthetica dispune de doua unituri dentare de ultima generatie, ce permit o functionare optima a aparaturii, crescand confortul pacientului in timpul interventiilor.

Apexlocatorul VDW-RAYPEX 6

Apexlocatorul este un aparat indispensabil oricarui tratament endodontic. Clinica Aesthetica este dotata cu apexloacatoare Raypex 6 pe fiecare unit stomatologic.

Camera intraorala

Camera intraorala este un dispozitiv utilizat in cariologie indispensabil diagnosticului. Fiecare unit din Clinica Aesthetica are in dotare in astfel de aparat.

Endomotorul VDW.SILVER

Endomotorul reciproc aflat in dotarea Clinicii Aesthetica este un aparat utilizat in endodontie.  Fiind un reductor de turatie cu scopul instrumentarii canalelor intradentare ofera maximul de eficienta la acest tip de tratament.

Fiziodispenserul NSK Surgic XT Plus

Fiziodispenserul NSK cu fibra optica este un aparat folosit in implantologie, ce ajuta medicul implantolog sa creeze situsul implantar.

Lampa albire Beyond Polus Advanced

Clinica Aesthetica aduce in Iasi sistemul Beyond Polus Advanced, cel mai avansat echipament pentru albirea dintilor, care produce rezultate maxime si rapide, in conditii de siguranta maxima pentru parodontiul marginal si structura smaltului dentar. Timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 20 de minute, comparativ cu alte produse mai lente. Dental Advisor – cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA – a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor.

Obtura 3D MAX

Sistemul Obtura 3D MAX de livrare rapida de gutta percha termoplastifiata umple chiar si cea mai dificila forma de canal, asigurand o sigilare completa 3D cu rezultate eficiente si previzibile. Clinica Aesthetica are in dotarea sa singurul sistem de livrare de gutta percha calda, care poate fi rapid si eficient incorporat cu toate tehnicile de dezambalare, asigurand o eficienta de umplere in mai putin de 60 secunde fiind cea mai eficienta tehnica de umplere in endodontia de astazi.

Sursa de caldura SybronEndo System B

Sursa de căldură oferă fiabilitate, acuratete, fiind cel mai bun sistem de condensare gutta percha disponibil. Sistemul B permite setarea temperaturii, care se mentine pe tot parcursul procedurii, timp de 12 secunde, dupa care avem un sigiliu a deltei apicale într-o singură mișcare.

Microscop ZEISS

Clinica Aesthetica dispune de ultra performantul microscop endodontic Carl Zeiss care permite descoperirea cu acuratete a canalelor radiculare si obturarea lor sub control microscopic.

2016 © Copyright - Clinica Aesthetica