Stomatologie generala

Stomatologia generala este ramura de baza dintre specializarile medicinei dentare. Clinica Aesthetica din Iasi dispune de cadre medicale experimentate in acesta ramura, oferind un tratament complet si complex, folosind materiale si tehnici de ultima generatie, incluzand, dar nu oprindu-se la: detartraj, albire dentara, obturatii, endodontie, fatete, lucrari dentare, etc…

Albire dentara

Albirea dentara cu Beyond Polus Advance este cel mai modern sistem de albire, ce ofera rezultate exceptionale in doar 45 minute, realizand albirea cu pana la 8 nuante. Acest tratament previne sensibilitaea dentara protejand structura smaltului si tesuturile din jur.

Ortodontie

Ortodontia, prima dintre specializarile stomatologiei, se ocupa cu identificarea si rezolvarea cazurilor de malocluzie si anomalii dentofaciale (decalaj dintre maxilar si mandibula). La Clinica Aesthetica medicul nostru specialist rezolva aceste cazuri prin aplicarea aparatelor dentare mobile sau fixe (ce pot fi fizionomice sau nu), cu sau fara ajutorul chirurgiei ortognate.

Endodontie microscopica

De fiecare data cand avem o durere dentara, de cele mai multe ori, endodontia este prima dintre specializarile care ne vine in ajutor. Endodontia microscopica practicata impreuna cu diga este superioara tratamentelor endodontice clasice deoarece microscopul folosit permite medicului sa gaseasca mai repede si sa vada mai clar canalele dentare, tratamentul fiind astfel mai facil si mai sigur pentru pacient.

Parodontologie

Parodontologia este specializarea care se ocupa tratarea patologiei tumorale si infectioase a parodontiului marginal si de sustinere. Aici la Clinica Aesthetica specialistii nostri fac tot posibilul sa prevenim si sa tratam boala parodontala, evitand pierderea dintilor.

Chirurgie orala

Interventiile de chirurgie orala se impun in situatiile in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatiile unor afectiuni stomatologice sau in pregatirea terenului in vederea refacerilor protetice.

Implantologie

Metodele chirurgicale de aplicare a implantelor se adreseaza rezolvarii edentatiilor partiale (absenta unuia sau mai multor dinti) si totale (absenta tuturor dintilor). Pe aceste implante se va efectua protezarea imediata sau intr-o etapa ulterioara. Chirurgul este cel care de obicei face aceasta manopera, recurgand cand este necesar la interventii ce ajuta la mentinerea implantului.

Chirurgie maxilo-faciala

Interventiile chirurgicale maxilo-faciale se efectueaza pentru tratarea afectiunilor sinusurilor maxilare, supuratiilor de parti moi, afectiunilor tumorale si traumatice ale fetei. In cazurile complicate ce necesita internare si asistenta medicala permanenta, aceste proceduri se efectueaza in regim spitalicesc.

Estetica faciala

Estetica faciala este cea care asigura rejuvenare, vitalitate, intinerire si repara defecte posttraumatice sau aparute cu varsta, fiind cea mai buna arma antiaging. Clinica Aesthetica are cei mai buni specialisti chirurgi, astfel, fie ca e vorba de injectii cu botox sau acid hyaluronic, fire resorbabile PDO, mereu vei avea satisfactie deplina.

2016 © Copyright - Clinica Aesthetica