Politica de confidentialitate


În Uniunea Europeană, datele cu caracter personal sunt protejate conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 „privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date“, intrat în vigoare la data de 25 mai 2018 (denumit în continuare „RGPD“).
Conform art. 13 din Regulament, înainte de a vă colecta datele personale ne vom identifica și vă vom informa care este motivul, scopul și justificarea colectării acestora. Această Politică are rolul de a va informa în mod adecvat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în contextul utilizării serviciilor https://www.clinicaaesthetica.ro (denumit în cele ce urmează „Site“).
Firma noastră, Clinia Aesthetica SRL (in continuare Aesthetica) cu adresa Iasi, Bld.Primaverii, Nr.19,Bl.D2, Sc. C, Ap. 1, Cod 700171, telefon 0770.731.042, denumită în continuare („Societatea“), în calitate de operator de date, prin prezenta Politica de confidențialitate vă pune la dispoziție informații pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.
Societatea, prin politicile adoptate, acordă importanță protejării datelor personale, se va asigura că va respecta drepturile persoanelor vizate în temeiul RGPD și va depune toate eforturile pentru ca datele dumneavoastră sa fie prelucrate cu respectarea cerințelor RGPD.
Dacă dumneavoastră aveți sub vârsta de 16 ani, vă rugăm să nu ne furnizați date cu caracter personal.
Motivul colectării datelor cu caracter personal nu apare în momentul în care interacționați cu Societatea prin intermediul Site-ului.
Nu vă colectăm și nu vă prelucrăm datele personale.


Pentru verificarea datelor detinute de companie sau cereri de stergere a datelor personale (daca exista) va rugam trimiteti un mail la ofiterul DPO desemnat.
Copyright 2019-2024 - Clinica Aesthetica