Stomatologie generala

Clinica Aesthetica abordeaza toate specialitatile stomatologice, oferind un tratament complet si complex folosind materiale si tehnici de ultima generatie.

Implanturi dentare

Terapia prin implanturi dentare ofera posibilitatea inlocuirii dintilor lipsa fara a mai devitaliza dintii vecini si fara ai slefui, asa cum se procedeaza in cazul aplicarii puntilor dentare. De asemenea, igienizarea in cazul aplicarii de coroane separate este mai eficienta. Pacientii care nu doresc sa poarte proteze mobile pot apela cu incredere la terapia implantara pentru realizarea lucrarilor fixe, acestea aducand un maxim functional, estetic si psihologic.

Chirurgie orala

Interventiile de chirurgie orala se impun in situatiile in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatiile unor afectiuni stomatologice sau in pregatirea terenului in vederea refacerilor protetice.

Chirurgie maxilo-faciala

Interventiile chirurgicale maxilo-faciale se efectueaza pentru tratarea afectiunilor sinusurilor maxilare, supuratiilor de parti moi, afectiunilor tumorale si traumatice ale fetei, anomaliilor dento maxilare. In cazurile complicate ce necesita internare si asistenta medicala permanenta, aceste proceduri se efectueaza in regim spitalicesc.

Chirurgie estetica

Estetica faciala este cea asigura rejuvenare, vitalitate, intinerire si repara defecte posttraumatice sau aparute cu varsta, fiind cea mai buna arma antiaging. Clinica Aesthetica are cei mai buni specialist chirurgi, astfel, fie ca e vorba de injectii cu botox sau acid hyaluronic, fire resorbabile PDO, mereu vei avea satisfactie deplina. In timp tenul se degradeaza, ducand la modificarea elasticitatii si la aparitia ridurilor. Inceperea interventiilor de estetica faciala este recomandata profilactic inaintea inceperii aparitiiei fenomenelor vizibile de imbatranire.

Ortodontie

Ortodontia, prima din specializarile in medicina dentara, se ocupa cu identificarea si rezolvarea cazurilor de malocluzie si deformari dentofaciale (decalaj dintre maxilar si mandibula). In acesta ramura folosirea aparatelor ortodontice si a dispoztivelor ortodontice este esentiala pentru obtinerea rezultatelor dorite de dumneavoastra. La Clinica Aesthetica medicul nostru specialist rezolva aceste cazuri prin aplicarea aparatelor dentare mobile sau brackets (ce pot fi fizionomice sau nu), cu sau fara ajutorul chirurgiei ortognate.

Protetica digitala

Cu amprentele digitale, pacientul are parte de o experienta de amprentare care este deopotriva mai rapida si mai comfortabila. Nemultumirile si discomfortul pacientilor legate de materiale voluminoase in gura, timpii lungi de fixare si iritatiile vor disparea complet. Acuratetea superioara a amprentelor digitale asigura restaurari mai bune cu ajustari si slefuiri minime, reducand timpul petrecut de pacient pe scaunul de consultatie.

Endodontie microscopica

De fiecare data cand avem o durere dentara, de cele mai multe ori, endodontia este prima dintre specializarile care ne vine in ajutor. Endodontia microscopica practicata impreuna cu diga este superioara tratamentelor endodontice clasice deoarece microscopul folosit permite medicului sa gaseasca mai repede si sa vada mai clar canalele dentare, tratamentul fiind astfel mai facil si mai sigur pentru pacient.

Albire dentara

Albirea dentara cu Beyond Polus Advance este cel mai modern sistem de albire, ce ofera rezultate exceptionale in doar 45 minute, realizand albirea cu pana la 8 nuante. Acest tratament previne sensibilitaea dentara protejand structura smaltului si tesuturile din jur.

Parodontologie

Boala parodontala este cauzata de bacterii, sub forma de placa microbiana sau tartru, ce adera la gingii, os si tesuturile inconjuratoare. Boala este nedurerosa in primele faze, dar consecintele sunt severe daca sunt lasate netratate.

Copyright 2019-2022 - Clinica Aesthetica